2012. április 4., szerda

csak ugy telik az ido...

Heyyoo, nem tudom eszrevettetek-e, de aprilis van :D
Ez azt jelenti, h mar 7 honapot toltottem a csodas-mese Londonban. Szinte felfoghatatlan. De egyre tobbet gondolkozom, h hogyan lesz, ha majd hazamegyek. Milyen erzes lesz az utolso heteket, napokat tolteni itt. Foleg az olasz baratnom bucsuztatasa utan tortek ram ezek a gondolatok.

Nagyon sajnalom, h hazament az a lany. Az egesz hetveget egyutt toltottuk. Pentek, szombat, vasarnap. Csak aludni ment haza mindenki a sajat helyere egy par oracskat. De fantasztikus hetveget toltottunk egyutt. Gyonyoru ido volt, sokat logtunk parkokban. Meg csocsoztunk, setaltunk, megneztuk Greenwich-ben a 0 hosszusagi fokot, utaztunk DLR-ral (az egy vezeto nelkuli metro, nagyon izgi), ettunk forro csokitortat fagyival (ez Agataval-a baratnommel- a kedvencunk) meg meg soksok minden mast mokaztunk, aztan elbucsuztunk... nem reszletezem.

Mult hetfon megismertem egy spanyol sracot, aki 20 perc setara lakik tolem. Vegre valaki!!!! :) Mar voltak talalkozok kornyekbeliekkel, de valahogy utana megsem maradtunk kapcsolatban. Viszont ezzel a sraccal meg igen. Nagyon szimpatikus. Annyira nem beszeli jol az angolt, de nem baj, majd megtanulja. Nagyon erdekes, o ilyen nagyon konnyen megkedvelheto ember. Barkinek bemutattam eddig, semmit nem kellett csinalnia maris mindenki megszerette :) Voltunk most vasarnap bulizni itt a kornyeken. Itt meg sosem voltam, mindig bementem valahova a belvarosba vagy camden townba-a a bulinegyedbe. Most viszont ezzel a spanyol sraccal meg 2 lengyel lannyal, akik szinten egesz kozel laknak elmentunk. Eleg jo volt :)

Szombaton egy nagyon kicsit hianyos nagycsaladi osszeroffenest tartottunk Londonban. Sajnos egy unokatesomon Markon es a batyamon kivul mas nem tudott eljonni. Igy csak harmasban voltunk, de jo volt nagyon. Megneztuk a Portobello road-i piacot es megallapitottuk, h annyira nem jo es nagyon draga (ez ilyen turista piac).

Az itteni csaladrol. Most szunet van a suliban, szoval sokkal tobb idot toltok a 3 gyerekkel egyszerre. Hmm nem is tudom, h jobb-e vagy rosszabb. Neha jobb, neha nem. Olyan kis gonoszak, piszkalodosak tudnak lenni egymassal neha. Maskor meg ugy szeretik egymast :) szoval azt kell mondjam, h alapvetoen jo testverek :)
De azert talan kicsit nehezebb a 3mal egyszerre.

A Husveti idore megprobalok munkat szerezni, mert ugyebar nem megyek haza, Zsolt meg dolgozik vegig, egyedul lenni pedig nem szeretnek, szoval remelem kapok valamit, ami lekot :)

Mindenkinek Aldott Husvetot Kivanok!!! :)

Millio puszi haza!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése